Beach House

 

Recht tegenover de strandopgang ligt dit fantastische huis. Met 3 slaapkamers en een slaapzolder zeer geschikt voor 2 families. Fijne open keuken met grote SMEG-ijskast, vaatwasser, combi-oven en een heerlijke grote leeftafel.

De openhaard biedt gezelligheid in de woonkamer en zorgt natuurlijk voor warmte op een koude winteravond.

NIEUW: Duin Lodge

 

In de duinen, zeer luxe privé woning voor

8 personen! Met 3 badkamers, haard,  schelpen tuin met 5 meter lange boomstam tafel, trampoline, diverse zitjes waar je de vogels nog hoort fluiten. 

De openbare parkeerplaats rij je voorbij, tot je bijna in de duinen bent. Bij de lodge kunnen twee auto's parkeren en vanaf daar is het een heerlijke wandeling van 2 km door de duinen naar het rustige strand!

Beach Cottage

 

Een ongelofelijk fijn eigen huisje, zo super dicht bij het strand en de zee! Parkeren kan je op eigen terrein of openbare weg. Er is een gashaard waar je heerlijk bij kunt genieten. Een eigen terras, afgesloten met een hekje zodat de kids niet zomaar de straat op kunnen lopen.  

Beach Apartment

 

Het appartement heeft over de hele breedte van de woonkamer/ keuken uitzicht over zee! Zo heerlijk om met dit uitzicht aan de keukentafel te genieten. 

Er zijn 3 kleine slaapkamers, 2 met tweepersoonbed en 1  slaapkamer met 2 stapelbedden. 

Het appartement is zeer geschikt voor één gezin waarbij een nachtje gasten ontvangen zeker tot de mogelijkheden behoort. 

@2020 by Ory aan Zee - Algemene Voorwaarden - Geschäftsbedingungen

  • Facebook Basic Black