top of page
Zoeken
  • Ory aan Zee

We Are Travelers kwamen logeren en maakte deze blog!!!

Zin in een staycation in Nederland? Wij vinden niks fijner dan een dag of weekend lekker uitwaaien op het strand! De frisse lucht, de wind die door je wilde haren heen strijkt zodra je op het strand stapt, je hoofd die je compleet leeg kunt maken tijdens een fikse wandeling. Ondertussen kijk je om je heen en zie je de woeste golven op het strand kapot slaan en in de lucht spot je eindeloos veel kites. Wanneer je na een lange strandwa

ndeling echt uitgewaaid bent, kruip je met een bakje thee voor de haard. En dat doe je natuurlijk het liefst bij een gezellig vakantiehuisje. Deze keer tippen we je het huis: Ory aan Zee. Via hen huur je de leukste vakantiehuizen in Egmond aan Zee en ze zijn niet zo gaaf vanwege de toffe inrichting, maar juist ook omdat je hier bijna op het strand slaapt!

https://www.wearetravellers.nl/europa/nederland/egmond-aan-zee-huisje-op-het-strand/


Lekker niksen of spelletjesavond bij de haard

Het Beach House heeft een gezellige living met een grote eettafel waar je heerlijk aan kan dineren. Als je van bord spelletjes houdt ben je bij Ory aan Zee ook aan het juiste adres, ze hebben namelijk een royaal gevulde spelletjes kast waar je goed gebruik van mag maken. Leg een paar blokken hout in de haard, maak wat warme chocolademelk of een ander lekker drankje en de gamenight kan beginnen!


Extra leuk voor de kleintjes wanneer je een weekendje weg in Egmond boekt.

Wat Ory aan Zee heel bijzonder maakt is de slaapkamer op de zolder. Wanneer je de trap op loopt valt er één ding je direct op: Deze verdieping is overduidelijk niet bedoeld voor “grote mensen” maar voor de kleintjes onder ons! Exact, je bevindt je op de kinderkamer! Je kan er maar net staan als je niet zo heel lang bent en aan de balken zijn leuke speelitems gehangen. Extra tof voor de kids natuurlijk omdat dit echt hun plek is!


Wil jij ook in een huisje slapen in Egmond aan Zee?

Ben je ook toe aan een weekendje weg? Zin om lekker bij de haard op te laden na een lange strandwandeling? Check dan de beschikbaarheid van het Beach House Ory aan Zee via hun website: www.oryaanzee.nl. Ory aan Zee heeft ook meerdere andere sfeervolle vakantiehuizen in de omgeving van Egmond aan Zee die ook perfect zijn voor een ontspannen weekendje weg, de Duin Lodge is er bijvoorbeeld ook echt een om verliefd op te worden!


Zo boek je je overnachting:

Op de site kun je verschillende accommodaties boeken, Ory aan Zee verhuren drie overnachtingsplekken en de prijzen hangen af van de periode wanneer je gaat en het aantal dagen:

  • Duin Lodge

  • Beach House

  • Beach Cottage

https://www.wearetravellers.nl/europa/nederland/egmond-aan-zee-huisje-op-het-strand/


bottom of page